Coördinator Technische Dienst

(3-5 dagen per week)

Ten behoeve van onze opdrachtgever Corn.Bak B.V. in Assendelft zijn wij op zoek naar een Coördinator Technische Dienst. Meer informa­tie over Corn.Bak B.V. vind je op www.bromelia.com

Functiebeschrijving
De coördinator technische dienst die wij zoeken is samen met een collega verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de technische dienst. Het betreft een gecombineerde uitvoerende en leidinggevende functie, waarin je verder kunt groeien. Je stuurt 3 medewerkers aan op de technische afdeling. Daarnaast ga je je bezighouden met de dagelijkse werkzaamheden, zoals het maken van een planning, het bijhouden van logboeken, het uitvoeren van onderhoud, het verrichten van voorbereidende werkzaamheden, het bouwen van installaties, apparaten, proefopstellingen e.d. aan de hand van werktekeningen en/of op aanwijzing van het hoofd technische dienst en de collega coördinator technische dienst. Ook ontvang je storingsmeldingen; je gaat na wat de aard van de storing is en verhelpt de storing.

Functie-eisen

  • Een goed technisch opgeleide medewerker met minimaal mbo-niveau 4. Uiteraard (aangevuld) met een elektrotechnische opleiding. Bij voorkeur beschik je over HBO werk- en denkniveau.
  • Je bent bereid om opleidingen te volgen bijv. NEN3140.
  • i.v.m. het aansturen van 3 medewerkers op de technische afdeling, dien je te beschikken over leidinggevende capaciteiten.
  • Je bezit goede communicatieve vaardigheden i.v.m. de vele contacten op de werkvloer (collega’s en klanten).
  • Verdere competenties: empathisch vermogen, helicopterview, flexibiliteit, rust bewaren in paniek- cq. stresssituaties, zorgvuldigheid, geduld en gespreks- en onderhandelingsvaardigheden.
  • Je hebt ervaring met elektrisch schakelen en bij voorkeur enige kennis van PLC-besturingssystemen.
  • Het is een pré als je ervaring hebt met mechanische werkzaamheden en water- en warmtetechniek.
  • Je bent bereid op regelmatige basis storingsdiensten te draaien.

Aangeboden
Corn.Bak B.V. biedt uitstekende faciliteiten. De informele sfeer wordt gekenmerkt door nuchterheid en hartelijkheid. Wij zijn op zoek naar een serieuze en gemotiveerde kandidaat die op zoek is naar een functie voor een lang dienstverband en die het leuk vindt om voor een MKB-bedrijf te werken. De werktijden zijn flexibel in te delen. Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Ben jij die veelzijdige Coördinator Technische Dienst?
Als jij je in dit profiel herkent, dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie met uitgebreide CV. Je kunt je sollicitatie mailen naar: info@slikboer.nl t.a.v. drs Hanny Nieuwenhuizen. Bel gerust als je nog vragen hebt: 023 – 532 05 50.