Allround medewerker technische dienst

(5 dagen per week)

Ten behoeve van onze opdrachtgever Corn.Bak B.V. in Assendelft zijn wij op zoek naar een Allround medewerker Technische Dienst. Meer informatie over Corn.Bak B.V. vind je op www.bromelia.com

Functiebeschrijving
Hou je van sleutelen? De allround medewerker technische dienst die wij zoeken is samen met een senior collega verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de technische dienst (TD). Het betreft een uitvoerende functie met doorgroeimogelijkheden. Je gaat je bezighouden met de dagelijkse werkzaamheden, zoals het maken van een planning, het bijhouden van logboeken, het uitvoeren van onderhoud, het verrichten van voorbereidende werkzaamheden, het bouwen van installaties, apparaten, proefopstellingen e.d. aan de hand van werktekeningen en/of op aanwijzing van het huidige hoofd TD en de collega TD. Ook ontvang je storingsmeldingen; je gaat na wat de aard van de storing is en verhelpt de storing. 

Wij zoeken

  • Een goed technisch opgeleide medewerker met minimaal MBO niveau 4. Uiteraard (aangevuld) met een elektrotechnische opleiding. 
  • Je bent bereid om opleidingen te volgen bijv. NEN3140.
  • Je beschikt over enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie.
  • Je bezit goede communicatieve vaardigheden i.v.m. de vele contacten op de werkvloer (collega’s en klanten).
  • Je hebt een enthousiaste, positieve en flexibele instelling.
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. 
  • Je hebt ervaring met elektrisch schakelen en bij voorkeur enige kennis van PLC-besturingssystemen.
  • Het is een pré als je ervaring hebt met mechanische werkzaamheden en water- en warmtetechniek.
  • Je bent bereid op regelmatige basis en volgens een planning storingsdiensten in de weekenden en avonden te draaien, daarom dien je op 20 minuten rijafstand van Assendelft te wonen. 

Aangeboden
Corn.Bak B.V. biedt uitstekende faciliteiten. De informele sfeer wordt gekenmerkt door nuchterheid en hartelijkheid. Wij zijn op zoek naar een serieuze en gemotiveerde kandidaat die op zoek is naar een functie voor een lang dienstverband en die het leuk vindt om in een klein team voor een MKB-bedrijf te werken. Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Ben jij die allround medewerker Technische Dienst?
Als jij je in dit profiel herkent, dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie met uitgebreide CV. Je kunt je sollicitatie mailen naar: info@slikboer.nl t.a.v. drs Hanny Nieuwenhuizen. Bel gerust als je nog vragen hebt: 023 – 532 05 50.