Hoofd Bedrijfsbureau

Ten behoeve van onze opdracht­gever Corn.Bak B.V. in Assendelft zijn wij op zoek naar een Hoofd Bedrijfs­bureau. Meer informa­tie over Corn.Bak vindt u op www.bromelia.com

Aantal uren per week: 22 tot 30 uur in onderling overleg af te spreken, met uitbreiding uren in toekomst.

Functiebeschrijving
Het betreft een gecombineerde admini­stra­tieve- en financiële functie, waarin u kunt groeien. U gaat zich bezighouden met het zelf­standig inrichten, uitvoeren en controleren van diverse administratieve en financiële werk­zaamheden. Uw taken bestaan o.a. uit het controleren en bewerken van bank- en kasboeken en uren­registraties, het verrichten van activiteiten voor het debiteuren- en crediteuren­beheer, het ondersteunen van de externe boek­houder met het verstrekken van gewenste gegevens, in samenspraak verzorgen van subsidieaanvragen en regelen van maand­afsluiting en voorbereiding van BTW aangifte.

Daarnaast wordt u geleidelijk ingewerkt op werk­zaam­­heden die behoren bij het taken­pakket van Hoofd Bedrijfs­bureau. Denk hierbij aan het leiding­geven aan een klein team van collega’s, het ondersteunen van de directie in het mee­denken en aanreiken van gegevens voor beslissingen, het bewaken van bedrijfs­­­gevoelige informatie en het communiceren naar andere instanties/­­­bedrijven t.b.v. het bedrijfs­­proces.

Functie-eisen

  • Hbo- werk- en denkniveau Financieel (bijvoorbeeld SPD)
  • Affiniteit met ICT (ervaring met minimaal het MS-office pakket)
  • Basis kennis Navision of vergelijkbaar boekhoudpakket
  • Goede kennis van de Engelse taal (must) en Duitse taal (pré)
  • Enige jaren relevante werkervaring in een administratief-financiële functie
  • Integere en flexibele instelling
  • Potentiële leidinggevende capaciteiten
  • Competenties: analytisch, doelgericht, prioriteiten stellen, accuratesse, communicatief, praktisch en gestructureerd werken, zowel zelfstandig als in samenwerking met anderen.

Aangeboden
Corn.Bak B.V. biedt uitstekende faciliteiten. De informele sfeer wordt gekenmerkt door nuchter­heid en harte­lijk­heid. Wij zijn op zoek naar een serieuze en gemotiveerde kandidaat die op zoek is naar een functie voor een lang dienst­verband en die het leuk vindt om voor een MKB-bedrijf te werken. Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatie­procedure.

Bent u die inspirerende Hoofd Bedrijfsbureau?
Als u zich in dit profiel herkent, dan ontvangen wij graag uw sollicitatie met uitgebreide CV. U kunt uw sollicitatie mailen naar: info@slikboer.nl t.a.v. drs Hanny Nieuwenhuizen. Bel gerust als u nog vragen hebt: 023 – 532 05 50. Reactietermijn: uiterlijk 23 april 2018