Aankomend Hoofd Bedrijfsbureau

Ten behoeve van onze opdracht­gever Corn.Bak B.V. in Assendelft zijn wij op zoek naar een Aankomend Hoofd Bedrijfs­bureau (met een mogelijkheid voor parttime of fulltime). Meer informa­tie over Corn.Bak vindt u op www.bromelia.com

Functiebeschrijving

Het betreft een veelzijdige administratieve- en financiële functie waarin u kunt groeien en ruimte is voor eigen inbreng. In beginsel bestaat deze functie grotendeels uit uitvoerend werk. Deze werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig inrichten, uitvoeren en controleren van diverse administratieve en financiële werkzaamheden. Uw taken bestaan o.a. uit het controleren en bewerken van bank- en kasboeken en urenregistraties, het verrichten van activiteiten voor het debiteuren- en crediteurenbeheer, het ondersteunen van de externe boekhouder met het verstrekken van gewenste gegevens, in samenspraak verzorgen van subsidieaanvragen en regelen van maandafsluiting en voorbereiding van BTW aangifte.

Na een inwerkperiode wordt u geleidelijk ingewerkt op werkzaamheden die behoren bij het takenpakket van Hoofd Bedrijfsbureau. Denk hierbij aan het leidinggeven aan een klein team van 4 collega’s, het ondersteunen van de directie, het bewaken van bedrijfsgevoelige informatie en het communiceren naar andere instanties/bedrijven t.b.v. het bedrijfsproces.

Functie-eisen

  • Minimaal afgeronde MBO niveau 4 opleiding of HBO studie richting Financieel/Boekhoudkundig
  • Enige jaren relevante werkervaring in een administratief-financiële-boekhoudkundige functie
  • Affiniteit met ICT (ervaring met minimaal het MS-office pakket)
  • Basiskennis Navision of vergelijkbaar boekhoudpakket
  • Goede kennis van de Engelse taal (must) en Duitse taal (pré)
  • Integere en flexibele instelling
  • Competenties: analytisch, doelgericht, prioriteiten stellen, accuratesse, communicatief, praktisch en gestructureerd werken, zowel zelfstandig als in samenwerking met anderen.

Aangeboden
Corn. Bak B.V. is een gerenommeerd MKB bedrijf met ongeveer 70 medewerkers die wereldwijd actief is in de sierteelt sector. De informele sfeer binnen ons bedrijf wordt gekenmerkt door nuchterheid en hartelijkheid. Wij zijn op zoek naar een serieuze en gemotiveerde kandidaat die op zoek is naar een afwisselende functie voor een lang dienstverband en die het leuk vindt om voor een MKB-bedrijf te werken. Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

 

Bent u die veelzijdige aankomend Hoofd Bedrijfsbureau?
Als u zich in dit profiel herkent, dan ontvangen wij graag uw sollicitatie met uitgebreide CV. U kunt uw sollicitatie mailen naar: info@slikboer.nl t.a.v. drs Hanny Nieuwenhuizen. Bel gerust als u nog vragen hebt: 023 – 532 05 50.