Informatie

Contactgegevens

Psychologisch Adviesbureau Slikboer
Wilhelminastraat 53
2011 VL Haarlem
t. 023 5320 550
f. 023 5310 423
e. info@slikboer.nl
KvK-nummer 340 77 481
Vergunning voor arbeidsbemiddeling CBA/A 92.0222

Brochure

Psychologisch Adviesbureau Slikboer heeft voor u een brochure klaar waarin duidelijk wordt uitgelegd waar wij voor staan en belangrijker wat we voor u als bedrijf of kandidaat kunnen doen. Wij streven naar persoonlijke groei.

Download hier de brochure.

Cv online invullen en opsturen

Voor het opsturen van uw curriculum vitae vragen wij u gebruik te maken van ons online formulier. Dit kunt u via onderstaande link openen. Deze service is uitsluitend voor assessment kandidaten.

Route met openbaar vervoer

Wij raden u aan (indien mogelijk) om met het openbaar vervoer te komen, slechts 2 haltes vanaf centraal station Haarlem. Er rijden meerdere bussen langs ons bureau. U kunt de volgende buslijnen nemen: Buslijn 50, 340, 346 of 356. (zie ook www.9292.nl) U stapt, na ongeveer 4 minuten, uit bij de tweede halte Stadsschouwburg.Ons bureau ligt schuin aan de overkant; Wilhelminastraat 53.

Wandelt u liever vanaf het station?
Dan is het een kwartiertje lopen. Vanaf het station U stapt uit aan de zuidzijde van het station (centrum). U gaat naar rechts naar de Kruisweg en slaat rechtsaf bij de Nieuwe Gracht.
Aan het eind gaat u linksaf, dit is de Kinderhuisvest. Deze weg blijft u vervolgen.
U gaat voorbij Parkeergarage Raaks (aan uw linkerhand), u blijft aan deze kant lopen.
U bevindt zich inmiddels in de Wilhelminastraat. Ons bureau ligt na ca. 200 meter aan uw linkerhand op nr. 53

Route met de auto vanaf de A9

Op de A9 neemt u de afslag Haarlem Zuid, naar de A205, afritnummer 8. Deze weg gaat na 4 km over in de Schipholweg. U rijdt vervolgens gewoon met de weg mee (u volgt simpelweg de witte ‘rechtdoor’ pijlen op het wegdek en slaat niet af). Aan het eind van deze weg, gaat u over een witte ophaalbrug (over het Spaarne). U blijft bij alle komende stoplichten rechtdoor aanhouden. Wanneer u een tweede, kort wit bruggetje bent gepasseerd (aan uw linkerhand ziet u de gerenoveerde Stadsschouwburg), bent u in de Wilhelminastraat gearriveerd. Het nummer is 53.

Parkeren
Wij maken u erop attent dat het een betaald parkeren gebied is. Het beste kunt u uw auto in parkeergarage Raaks parkeren, Zijlvest 45 ongeveer 3 minuten lopen van ons pand.
Website parkeergarage Raaks

Er bestaat ook een mogelijkheid om gratis te parkeren. U kunt hierover contact met ons opnemen, dan leggen wij uit wat u dan moet doen.

Beroepscode

Integriteit, respect, deskundigheid en verantwoordelijkheid.

Slikboer houdt zich als psychologisch adviesbureau aan de beroepscode van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Al in 1960 werd de eerste beroepscode vastgesteld. Natuurlijk is ethiek geen statisch gegeven; de maatschappelijke normen en waarden veranderen in de loop der tijd. De beroepscode wordt daarom met enige regelmaat aangepast. De code is opgebouwd rond een viertal basisprincipes, te weten: integriteit, respect, deskundigheid en verantwoordelijkheid.

  • Het begrip integriteit houdt in dat de beroepsbeoefenaar eerlijkheid, openheid en een gelijkwaardige behandeling van betrokkenen in zijn of haar handelen betracht. Kandidaten worden door ons bureau aan het begin van de onderzoeksdag zorgvuldig ingelicht over de procedure, over wat hen te wachten staat en over hun rechten. Daarbij streven wij naar maximale transparantie zodat een ieder weet waar hij of zij aan toe is. Door deze openheid voelen kandidaten zich doorgaans sneller op hun gemak.
  • Respect wil zeggen dat de psycholoog de waardigheid en de fundamentele rechten van de betrokkenen (zoals recht op privacy, vertrouwelijkheid en autonomie) in acht neemt. Op grond van dit principe worden kandidaten altijd als eerste geïnformeerd over de resultaten van het onderzoek (telefonisch of in de vorm van het geschreven rapport). Ook krijgt een ieder de mogelijkheid om een afspraak te maken voor nabespreking bij ons op kantoor en om in een uiterst geval rapportage aan een opdrachtgever te blokkeren.
  • Hoewel het haast vanzelfsprekend lijkt dat een professional zijn deskundigheid op peil zal houden, is ook dit een onderdeel van de code waaraan wij ons hebben gecommitteerd. Door middel van trainingen, cursussen en congressen houden wij onze kennis actueel, opdat wij u kunnen voorzien van goede adviezen. Overigens volgen wij nieuwe ontwikkelingen op ons vakgebied kritisch en nemen niet klakkeloos elke nieuwe modetrend over.
  • Met verantwoordelijkheid wordt bedoeld dat de psycholoog zijn of haar professionele en wetenschappelijke verantwoordelijkheid onderkent ten opzichte van opdrachtgevers, kandidaten en de maatschappij als geheel. Dit betekent onder meer dat de psycholoog, voorzover dat in het vermogen ligt, er voor zorgt dat de geleverde diensten in breedste zin van het woord niet worden misbruikt.

Voor meer informatie over deze beroepscode verwijzen wij u door naar Beroepscode NIP waar u de volledige beroepscode kunt nalezen.

 

Slikboer

Adviesbureau Slikboer