De focus van dit assessment is ontwikkelings­gericht ten behoeve van competentie­ontwikkeling, potentieel­bepaling en/of nul­meting.

Ontwikkelassessment kosten

Psychologisch Adviesbureau Slikboer; voor gunstige ontwikkelassessment kosten

Blij zijn met wat u hebt? Dat hoeft tegenwoordig niet meer. Er zijn genoeg mogelijkheden om alles uit uw kunnen te halen en verborgen talenten te ontdekken. Denk eens aan een ontwikkelassessment. Voor gunstige ontwikkelassessment kosten moet u bij Psychologisch Adviesbureau Slikboer zijn. Wij helpen u in de zoektocht naar een verbeterde versie van uzelf.

 

Het nut van investeren in kosten van een ontwikkelassessment

Soms zit u jarenlang vastgeroest in uw baan, de verveling slaat toe en u blijft dat knagende gevoel houden dat er meer in u zit dan dat er uit komt. Dit is in één zin samengevat waarom u zou moeten investeren in een ontwikkelassessment. Een ontwikkelassessment kijkt verder dan een gemiddeld selectie-assessment. Zo wordt er gekeken naar sterke en minder sterk ontwikkelde competenties, drijfveren, belemmeringen en motivatie. De kandidaat wordt met een positieve insteek benaderd, dat wil zeggen dat er gekeken wordt naar kansen en realistische mogelijkheden. In het rapport, wat onze psycholoog uiteindelijk zal opstellen, staat uitgebreid beschreven welke competenties onvoldoende, voldoende of goed zijn ontwikkeld. Tevens geven wij advies of en hoe de onvoldoende competenties ontwikkeld kunnen worden. Daarnaast doen wij een inschatting van uw ontwikkelpotentieel.

Wat is er bij het ontwikkelassessment inbegrepen?

Een psychologisch diepte-interview, persoonlijkheidsvragenlijsten, motivatietesten, belangstellings- en interessevragenlijsten, capaciteitentesten, een simulatieoefening, een team- of managementrollen vragenlijst en een businesscase maken mogelijk een deel uit van het programma. Een en ander zal afhankelijk zijn van uw wensen, eisen en verwachtingen. Op basis hiervan zullen wij een rapport uitbrengen. Conform de gedragscode van het Nederlands Instituut van Psychologen hebben kandidaten als eerste het recht op de resultaten en wordt het rapport uitsluitend na hun toestemming doorgezonden aan de organisatie. Het rapport kan indien gewenst tijdens een verdiepend gesprek worden nabesproken.

 

Een ontwikkelassessment door Psychologisch Adviesbureau Slikboer laten uitvoeren

Bent u nieuwsgierig geworden over wat wij wij voor u kunnen betekenen en naar de kosten van een ontwikkelassessment? Neem dan snel contact met ons op; we helpen u graag verder. U kunt ons op verschillende manieren bereiken, namelijk door te bellen of te mailen. Kijk ook eens in onze online brochure voor meer informatie. De online brochure is via de website te downloaden. Wilt u ook werken aan meer diepgang en zelfkennis, neem dan contact met ons op.