Studiekeuze onderzoek

Studiekeuzetest bij Psychologisch Adviesbureau Slikboer in Haarlem

Als u graag deel wilt nemen aan een studiekeuzetest in Haarlem, bent u bij Psychologisch Adviesbureau Slikboer van harte welkom. We ondersteunen u graag in het maken van de juiste opleiding. Onze programma is tot stand gekomen aan de hand van jarenlange ervaring en expertise in het vak. Na onze oriënterende studiekeuzetest in Haarlem heeft u een goed beeld van welke studie overeenkomt met uw kwaliteiten, zodat u uw loopbaan verder kunt gaan ontwikkelen.

Het kiezen van een studie die aansluit bij uw capaciteiten is niet altijd eenvoudig. Meer dan eens komen mensen in een later stadium tot de conclusie dat de gekozen studie niet past bij de persoon die ze zijn. Hierdoor komen uw talenten en kwaliteiten niet op de juiste manier tot ontwikkeling. De studiekeuzetest bij Psychologisch Adviesbureau Slikboer in Haarlem is zeer geschikt voor mensen die een goed onderbouwde keuze willen maken in de studierichting die aansluiten bij hun talent en persoonlijke interesse.

Op deze manier sluit een verdere loopbaan of carrière beter aan bij uw kwaliteiten en staat niets een goede ontwikkeling in de weg. Als u interesse heeft in een studiekeuzetest bij Psychologisch Adviesbureau Slikboer in Haarlem, nodigen we u graag uit voor een vrijblijvend intakegesprek.

Vakkundige studiekeuzetest in Haarlem

De keuze voor een opleiding wordt vaak genomen vanuit praktische overwegingen. Zo kan het zijn dat u uw studie aanpast aan de branche van uw huidige (bij)baan of omdat uw werkgever daar om vraagt. Omdat iedereen zeker wil zijn van een inkomen, wordt deze studiekeuze vaak vanuit een verkeerde beslissing genomen. Niet zozeer omdat de opleiding past bij uw talenten en kwaliteiten, maar omdat het veel praktische voordelen oplevert.

Toch geven deze beslissingen vaak problemen in de verdere loopbaan. U wordt belemmert in uw persoonlijke ontwikkeling waardoor uw capaciteiten niet optimaal benut worden. Een studiekeuzetest bij Psychologisch Adviesbureau Slikboer in Haarlem ondersteunt u graag bij het maken van de juiste keuze. Dit doen we aan de hand van een op maat gemaakt traject waarin we uw kwaliteiten overzichtelijk in kaart brengen.

Door het opstellen van een persoonlijke analyse en arbeidsmarkt profiel vinden we altijd de opleiding of studie die aansluit bij uw vermogen. Dit resulteert in een soepel verloop van de verdere loopbaan en draagt bij aan een goede persoonlijke ontwikkeling op uw vakgebied. Voor een vakkundige en uitgebreide studiekeuzetest staan de specialisten van Psychologisch Adviesbureau Slikboer in Haarlem graag voor u klaar.